کشف گورهای جمعی در میانمار/ تلاش سازمان ملل برای افزایش فوری کمک ها

تعداد اجسادی که تاکنون از این گورهای جمعی بیرون کشیده شده به حدود 45 جسد رسیده و مقامات میانماری انگشت اتهام را به سوی نیروهای شبه نظامی روهینگیایی نشانه رفته اند.
مقامات میانمار شبه نظامیان ارتش رستگاری روهینگیا راخین (آرسا) را که یک گروه افراط گرا حامی این اقلیت قومی است متهم به کشتن Killing این هندوها پس از آغاز درگیری ها از سوم شهریور ماه گذشته در این استان در همسایگی بنگلادش می کند.
درگیری ها و بحران اخیر در استان راخین پس از حمله این شبه نظامیان به پایگاه های ارتش و پلیس Police میانمار آغاز شد و نیروهای نظامی آن را بهانه ای برای سرکوب و نسل کشی و پاکسازی نژادی اقلیت قومی روهینگیا قرار دادند و در نتیجه 400 مسلمان کشته و بیش از 430 هزار نفر از این اقلیت نیز به سمت بنگلادش فرار Escape کردند.
اکنون مقامات ارتش میانمار کشوری با اکثریت بودایی که تحت فشار افکار عمومی جهان قرار دارند، اقلیت قومی روهینگیا را متهم به کشتن هندوها می کنند و طی هفته جاری مدعی کشف گورهای جمعی هندوها می شوند.
آوارگی ساکنان استان راخین که جمعیت اصلی آن را مسلمانان تشکیل می دهند، از سوی سازمان ملل به عنوان تلاش ارتش برای \'پاکسازی نژادی\' معرفی شده که هدف نهایی آن اخراج روهینگیایی ها از میانمار به عنوان کشوری با جمعیت غالب بودایی است. 
آوارگی مسلمانان روهینگیا که از حدود یکماه پیش آغاز شده است، با توجه به گستردگی وضعیت نامناسب مهاجران تلاش سازمان ملل و مراکز امدادی را برای افزایش فوری کمک ها در پی داشته است. 
میانمار ادعای \'پاکسازی نژادی\' که توسط سازمان ملل مطرح شده را رد کرده و مدعی است مقابله با مسلمانان روهینگیا جنگ با تروریست Terrorist ها است.
\'هوئا دو سئوان\' نماینده میانمار در سازمان ملل در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: ما هر تلاشی برای جلوگیری از پاکسازی نژادی و نسل کشی را انجام می دهیم. این مسئولیت هر دولتی است که با تروریسم مقابله و از شهروندان بی گناه خود دفاع کند. ما هر نوع نقض حقوق بشر و اقدامات خشن را محکوم می کنیم. 
در حالی که موضوع کشته شدن هندوها توسط روهینگیایی ها و یا ارتش رستگاری روهینگیا راخین (آرسا) به دلیل دسترسی محدود به مناطق مختلف استان بحران زده راخین به سختی قابل بررسی است، اما یک سخنگوی \'آرسا\' خبر کشته شدن هندوها توسط این گروه را رد کرده است. 
وی مدعی شد بودایی های افراط گرا قصد دارند بین مسلمانان و هندوها تفرقه ایجاد کنند. 
مسلمانان ساکن استان راخین که از سال 2012 تاکنون هدف حملات بودایی ها و سپس ارتش میانمار قرار گرفته اند، با بیش از یک میلیون و 100 هزار نفر جمعیت یکی از بزرگترین اقلیت های مذهبی جهان به شمار می روند که مورد شکنجه Torture بودایی های افراط گرا قرار دارند. 
میانمار حق شهروندی مسلمانان روهینگیا را رد می کند و آنها را مهاجران خارجی می داند که از بنگلادش به این کشور وارد شده اند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

کدخبر: 310130 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟