اعتماد مردم به مرکز فوریت‌های پلیس سایبری

صبح دیروز سردار هادیانفر رئیس پلیس فتای ناجا با اشاره به اینکه مرکز امداد و فوریت‌های پلیس سایبری کشور یکی از آسان‌ترین روش‌های برقراری ارتباط مردم با این پلیس است، اظهار داشت: افسران حاضر در این مجموعه به صورت 24 ساعته در حال خدمت‌رسانی و ارائه مشاوره به مردم هستند و در صورت نیاز به شکایت‌های مردمی نیز رسیدگی لازم را می‌کنند و شهروندان می‌توانند در تماس با تلفن گویای ناجا به شماره 81818 با انتخاب عدد شش؛ مشکلات سایبری خود را با این پلیس در میان بگذارند.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های تشکیل شده از طریق تماس‌های مردمی به ادارات و بخش‌های مربوطه در حوزه‌های پیشگیری و عملیاتی فتا ارجاع داده می‌شود، ادامه داد: از مجموع آمار چت‌های صورت گرفته با مرکز فوریت‌ها 90 درصد مربوط به دریافت گزارشات، ارائه راهنمایی به شهروندان، 8 درصد تشکیل پرونده و ارجاع به واحدهای تخصصی و 2 درصد مربوط به شکایت از روند تشکیل پرونده‌ها است.

این مقام ارشد پلیس در ادامه خاطرنشان کرد: در مجموع تماس‌ها تاکنون 45 درصد در زمینه کلاهبرداری، 18 درصد در زمینه حملات سایبری، 20 درصد در زمینه مزاحمت‌های برخط و 17 درصد در زمینه برداشت‌های غیر مجاز؛ پاسخگویی صورت گرفته است که یقیناً با رضایتمندی ایجاد شده در بین مردم این آمارها سیر صعودی به خود خواهند گرفت و مراجعه مردم برای پیگیری امور خود از این طریق افزایش پیدا خواهد کرد.

سردار هادیانفر با بیان اینکه پلیس فتا به 4 عامل پیش‌بینی پذیری، دقت، سرعت و امنیت در رسیدگی به پرونده توجه ویژه دارد؛ خاطرنشان کرد: ما به دنبال افزایش سرعت عمل در رسیدگی به پرونده‌ها هستیم تا زمان کشف به وقوع را به حداقل ممکن برسانیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون تلاش‌ها در جهت رسیدن به استانداردهای پلیس کشور‌های توسعه یافته و افزایش امنیت مردم در اولویت ما قرار گرفته است. امیدواریم که این مهم در آینده نزدیک بیش از گذشته محقق شود.

این مقام ارشد پلیس با اشاره به اینکه مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا زمینه‌ساز اعتماد بخشی میان مردم و پلیس شده، اظهار داشت: مردم به عنوان سرمایه‌های هر کشور نیازمند امنیت در ابعاد مختلف هستند؛ بر همین اساس برقراری ارتباط میان پلیس فتا و مردم بدون هیچ واسطه‌ای زمینه ساز افزایش ضریب امنیت خواهد بود و همین موضوع باعث خواهد شد مردم بتوانند برخی از لایه‌های پنهان جرایم را در اختیار پلیس قرار دهند.

وی ادامه داد: جرایم در محیط سایبر با جرایمی که در فضای عمومی جامعه رخ می‌دهد دارای شکل و نمایی متفاوت است؛ بر همین اساس رویکرد پلیس نیز در این زمینه باید متفاوت باشد و از همه ظرفیت‌ها برای شناسایی و برخورد با عوامل بروز جرم استفاده کند.

وی تأکید کرد: البته همه تلاش‌ها در راستای پیشگیری از وقوع جرایم است که این امر مگر با کمک مردم عزیزمان محقق نمی‌شود. ما در پلیس فتا علاقه‌مند به تشکیل پرونده قضایی نیستیم و بیشتر به دنبال اطلاع رسانی، آگاه‌سازی و پیشگیری در جهت کاهش پرونده‌ها هستیم.

کدخبر: 21182 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟