تلفن همراه و سلامت جسم کاربران

افرادی که از تلفن همراه، استفاده طولانی مدت دارند نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض تومورهای مغزی قرار می گیرند. در دنیای امروز استفاده از تلفن همراه به یک امر حیاتی تبدیل شده، به طوری که برای اغلب افراد استفاده نکردن از این وسیله دشوار و یا حتی غیرممکن بنظر می رسد بنابراین لازم است مواردی را در رابطه با استفاده صحیح از این وسیله بدانیم تا در معرض خطرات ناشی از استفاده از این وسیله ضروری قرار نگیریم. که برخی از این صدمات شامل صدمات جسمی به کاربران می شود.
در یک پژوهش گسترده بین‌المللی که صورت گرفته است معلوم شده که استفاده طولانی مدت از تلفن همراه می‌تواند با بروز برخی از سرطانها ارتباط داشته باشد. افرادی که از تلفن همراه، استفاده طولانی مدت دارند نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض تومورهای مغزی قرار می گیرند. تلفن‌های همراه نیرویی را ساطع می‌کنند که به امواج فرکانس رادیویی معروف‌اند.
تحقیقات نشان داده که: امواج تلفن همراه تا 5 سانتی‌متری داخل جمجمه نفوذ می‌کند و این امواج تا عمق مغز کودکان نفوذ دارد که این مسأله سبب شده تا کودکان در معرض تومور مغزی قرار گیرند و افرادی که قبل از 20 سالگی از تلفن همراه استفاده می‌کنند 5 برابر بیشتر از بزرگسالان به تومور مغزی مبتلا می‌شوند. در حال حاضر که سنّ استفاده از تلفن همراه بسیار پایین آمده است باید مراقب آسیب های ناشی از استفاده این وسیله مفید بود تا به یک وسیله مضرّ تبدیل نشود.
ما هرگز نمی گوئیم اصلاً از تلفن همراه استفاده نکنید بلکه راههایی را آموزش می دهیم تا از آسیب های منتشره محفوظ بمانید.
یکی از راههای در امان ماندن از امواج صحبت کردن توسط بلندگو (speaker) یا هدفون می باشدهمچنیین دور نگاه داشتن گوشی در هنگام مکالمه از گوش از دیگر روشهای به حداقل رساندن این امواج می باشد.
توصیه می‌شود که در هنگام مکالمه، تلفن همراه را تنها زمانی که شنونده هستید به گوش نزدیک کنید. زیرا پخش پرتو در تلفن همراه به شکل قابل ملاحظه‌ای هنگام دریافت سیگنال کمتر از زمان ارسال آن است.
استفاده از هدفون های باسیم می تواند تأثیر مثبت و بسزایی داشته باشد چرا که شدت پرتو با افزایش فاصله کاهش می یابد. بنابراین در مکان های شلوغ برای شنیدن بهتر صدا چسباندن گوشی به گوش کار اشتباهی است و برای مکالمه ضروری سعی کنید از آن مکان دور شوید.
بدترین مکان برای قرار دادن تلفن همراه، جیب شلوار و یا لباستان می باشد که ما توصیه می کنیم: گوشی تلفن همراه را در کیفتان قرار دهید که این کار باعث می شود بدنتان دور از امواج ساطع شده باشد.
علاوه بر این‌ها، وقتی که بی‌حرکت هستید تلفن همراه‌تان مقدار پرتو کمتری از خود ساطع می‌کند. دلیل این اتفاق آن است که، زمانی‌ که به سرعت در حرکت هستید، مثلاً در ماشین یا قطار، تلفن همراه بایستی برای ارتباط با دکل‌های مختلف به طور دائم پرتو منتشر کند.
هر مقدار نشانگر آنتن بر روی صفحه‌ی تلفن همراه کمتر باشد، به معنای پرتو بیشتر است. چرا که هرجایی تلفن همراه‌تان سیگنال کمتری داشته باشد بدین معناست که دستگاه بایستی سخت‌تر کار کند و در نتیجه پرتو بیشتر منتشر کند.
با این اوصاف، والدینی که برای آرام کردن کودک‌شان از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند شاید بخواهند در رفتارشان تجدید نظر کنند. مغز و بافت در حال رشد کودکان در برابر پرتو تلفن‌های همراه آسیب‌پذیرتر است.

کدخبر: 227 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟