۳۴ درصد تلفنهای همگانی فاقد کارکرد هستند

محمدرضا بیدخام با اعلام این مطلب افزود: طبق نتایج آماری تحقیقات صورت گرفته تا آذر ۹۵، تعداد تلفنهای همگانی در رکنااقتصادی: سال ۸۸ معادل ۱۷۶ هزار دستگاه بود و بنابراین به صورت میانگین، درآمد این بخش نسبت به ۷ سال پیش روندکاهشی داشته است.
وی افزود: بیشترین تلفن همگانی در استان تهران و البرز وکمترین آن در استان ایلام قرار دارد. این درحالی است که ۳۴ درصد از تلفنهای همگانی کشور، فاقد درآمد رها شده و می بایست از شبکه تلفن همگانی جمع آوری شوند.
سخنگوی مخابرات اضافه کرد: ازمجموع کارتهای تلفن مصرفی (ماهانه) درکل کشور، استان تهران، آذربایجانشرقی و فارس در رتبه‌های اول تاسوم قرار دارند.
وی یادآور شد: تادهه ۸۰ توسعه شبکه تلفن همگانی از مهمترین برنامه های شرکت مخابرات بود، اما بعدها با توجه به توصیه اتحادیه بین المللی ITU و همچنین افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت و تلفن همراه و ارائه سرویسهای ارزش افزوده در سطح وسیع، شاهدکاهش تلفن همگانی در کشور از سال ۸۹ هستیم.
سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، میزان مصرف جهانی کارت تلفن همگانی در سال ۲۰۱۱ میلادی (سال ۱۳۹۰ ) را معادل ۲۲۰ میلیون کارت اعلام کرد و افزود: با بررسیهای انجام شده میزان مصرف سالانه کارت تلفن همگانی در ۱۰ بازار اول جهان، کشورهای مکزیک، ایران وترکیه در جایگاه اول تاسوم قرار دارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع:ایسنا

کدخبر: 237916 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟