خرید جهیزیه امسال چقدر خرج روی دست عروس خانم ها گذاشت؟

حالا که سال دارد به پایان می رسد بهترین موقعیت برای محاسبه یک میانگین کلی از هزینه ها است. اینکه لوازم ضروری جهیزیه چقدر خرج روی دست تان بگذارند در نهایت به انتخاب های خودتان بستگی دارد؛ اما به طور میانگین باید خودتان را برای یک خرج 20 تا 30 میلیون تومانی آماده کنید.

پای صحبت یکی از تازه عروس ها که می نشینیم، می گوید: «هزینه های جمع و جور کردن اشپزخانه برای من کمتر از بیست میلیون تومان تمام شد.» از طرفی مورد دیگری داریم که می گوید آشپزخانه اش را با بیش از 40 میلیون تومان وسیله ضروری پر کرده است. با یک حساب و کتاب کلی می توان گفت میانگین هزینه برای تهیه یخچال و فریزر شش میلیون تومان، برای گاز دو میلیون تومان، برای ماشین ظرفشویی و لباسشویی شش میلیون تومان و برای ماکروویو یک میلیون تومان است. ریز و درشت میانگین این هزینه ها را در گزارش امروز می خوانید.

یخچال و فریزر، از 2 تا 30 میلیون تومان

اولین خرج آشپزخانه، خرید یخچال و فریزر است. بازه قیمت عجیب مدل های ساید بای ساید برای خیلی ها سوال برانگیز است. از ساید بای سایدهای 30 میلیون تومانی تا یخچال و فریزرهای ساده که بین دو تا سه میلیون تومان قیمت دارند.

عروسی که به تازگی هفت خوان تهیه جهیزیه را پشت سر گذاشته می گوید برای یک یخچال و فریزر دو در ال جی، چهار میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرده و با این که یخ ساز و قفسه بندی این یخچال از معایب آن است اما به طور کلی از عملکرد و ظرفیت این یخچال و فریزر راضی است. مورد بعدی که با آن مواجه شدیم به خاطر محدودیت های مالی، یخچال و فریزر را از برندهای کمتر شناخته شده تهیه و تنها بابت این مدل اسنوا دو میلیون و 800 هزار تومان پرداخت کرده است.

از طرفی مورد سوم می گوید یخچال و فریزر برایش یکی از مهم ترین قسمت های آشپزخانه است و بابت خرید یک ساید بای ساید مجهز ال جی 15 میلیون تومان هزینه کرده است. اگر اهل لوکس گرایی باشید انتخاب های شما می تواند ساید بای سایدهای برندهای معتبر باشد که قیمت آنها گاهی تا 29 میلیون تومان هم پیش می رود. TB148 سامسونگ، یک یخچال و فریزر تمام استیل و تمام تاچ است که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق Wifi هم دارد.

گاز 6002 هزار تومانی بخریم یا 15 میلیونی؟

اولین چیزی که وقتی به جهیزیه های مختلف سر می زنیم توجه مان را جلب می کند،تعدد گازهای مبله ایرانی بین سرویس های آشپزخانه است. به نظر می رسد که گازهای محبوب ایرانی امتحان خود را پس داده اند. از طرفی موج خرید گازهای رومیزی و ماکروویو هم باعث شده که اکثر متقاضیان گاز خود را با یک مدل مبله میان رده راه بیندازند. یک عروس خانم می گوید با داشتن یک ماکروویو مجهز و فر رومیزی، به یک مدل ارزان قیمت جهان افروز بدون فر بسنده کرده و بابت آن 600 هزار تومان پرداخته و از عملکرد آن کاملا راضی است.

مدل های پرفروش تکنوگاز هم بین 800 تا دو میلیون تومان قیمت دارند. لوفرا اما یک گاز مبله 15 میلیون تومانی با نام P126GG تولید کرده که دارای بدنه تمام استیل، یک فر برقی با 9 برنامه و گریل و جوجه گردان است. اگر هم اهل گازهای رومیزی و توکار هستید، میانگین هزینه شما بین 500 هزار تا یک میلیون تومان خواهد بود. برای مثال اخوان، G93 را پنج شعله و با ظاهری زیبا طراحی و با قیمت 520 هزار تومان عرضه کرده است و این در حالی است که داتیسیک گاز صفحه ای لمسی به نام IDg52 را با قیمت یک میلیون و 800 هزار تومان برای فروش گذاشته است.

ماشین لباسشویی، یک انتخاب مناسب 3 میلیون تومانی

انتخاب لباسشویی انگار بین اکثر زوج های ایرانی یک انتخاب بین سه تا چهار میلیون تومانی است. برندهای محبوبی مثل بوش، ال جی و سامسونگ محصولات خوبی را برای کاربران شان با قیمت های بین دو تا پنج میلیون تومان فراهم کرده اند. عروس خانمی که برای یک لباسشویی ال جی دو میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده، می گوید این لباسشویی فاکتورهایی که برایش هنگام خرید مهم بودند، مثل خشک کن و برنامه های متنوع شستشو را ساپورت می کند.

عروس خانم دیگری می گوید مدل اسکلوسیو بوش را بهترین مدل حال حاضر بازار Store میداند و برای خریدش چهار میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرده است. برنامه های متنوع شستشو و مصرف پایین انرژی از مهم ترین فاکتورهای این خریدار بوده است.

به بازار اگر سری بزنید با محصولی مثل بکو 91242 DLSC مواجه خواهید شد که با 16 برنامه شستشو و قدرت 1400 دور بر دقیقه 10 میلیون تومان قیمت گذاری شده است. البته K149 هم مدلی است که سامسونگ با قیمتی حدود هفت میلیون تومان وارد بازار کرده که علاوه بر ویژگی تمام اتوماتیک بودن، توانایی کنترل از راه دور با گوشی موبایل را دارد.

ماشین ظرفشویی، 1 میلیون تومان، 5 میلیون تومان

حالا که مدتی است ماشین ظرفشویی پای ثابت آشپزخانه ها شده است، بد نیست سری به قیمت مدل های مختلف آن بزنیم. خیلی از زوج ها به خرید مدل های رومیزی شش تا هشت نفره بسنده می کنند. مدل های رومیزی هم بسنده به برندشان معمولا بین یک تا دو میلیون تومان قیمت دارند. یکی از عروس خانم ها به ما می گوید برای خرید یک ظرفشویی رومیزی هشت نفره مجیک مدل بامبو، یک میلیون و 600 هزار تومان هزینه کرده است و مشکل اصلی برایش وقتی ایجاد می شود که مهمان دعوت می کند.

از طرفی محبوبیت مدل های شش نفره رومیزی بوش هم که بین یک میلیون و 700 تا دو میلیون تومان ارزش دارند، کم نیست. عروس خانمی می گوید: «خرید مدل های رومیزی اشتباه است. امروزه برندهای معتبری مثل ال جی، ظرفشویی های 14 نفره ای مثل KD-E702NT تولید کرده اند که امکانات قابل قبولی هم دارند.»

مدل های پرفروش ماشین ظرفشویی های 14 نفره بوش، زیمنس و الکترولوکس هم عموما بین سه تا پنج میلیون قیمت دارند. ظرفیت بالا و تنوع برنامه های شستشو، مهم ترین فاکتور انتخاب 14 نفره ها هستند. 

ماکروویو 700 هزار تومانی ها و 2 میلیون تومانی ها

یک تازه عروس برای خرید ماکروویو تنها 700 هزار تومان هزینه کرده؛ مدل Lavender ساپر انتخاب بوده و همه امکانات اولیه لازم را دارد اما خریدار دیگری هست که اعتقاد دارد ماکروویو باید حتما سولاردام باشد و MS97CR-GSC از سری سولاردام های گرانقیمت و پرفروشی است که انتخاب کرده است. مدل MW942 کنوود را می توان ارزان ترین ماکروویو 17 لیتری حال حاضر بازار دانست.

در نهایت میانگین هزینه ای که با بررسی ها برای خرید ماکروویو باید در نظر گرفت، حدود یک تا یک میلیون و 600 هزار تومان است که سولاردام های این رده قیمتی، با منوی پخت کامل، فر و جوجه گردان انتخاب های مناسبی به نظر می رسند.

سامسونگ هم بیکار ننشسته و B421 42 لیتری را با قیمتی حدود 3 میلیون تومانی به بازار فرستاده است. محفظه داخلی این مدل سرامیکی است و از امکانات پخت کاملی برخوردار است.


خرده ریزهایی که خبر نمی کنند؛ بین 10 تا 20 میلیون تومان

داستان خرید جهیزیه تمام نشده است.بعد از خرید یخچال، گاز، ماشین لباسشویی و ظرفشویی و ماکروویو با لیست سرسام آور دیگری روبرو می شوید که به طور میانگین می تواند حدود 10 میلیون تومان دیگر خرج روی دست تان بگذارد. کتری و قوری یا چای ساز با میانگین 400 هزار تومان، سرویس های قابلمه چندی، سرامیکی و ... با چیزی حدود 500 هزار تا یک میلیون تومان و سرویس چینی و قاشق و چنگال بین یک تا چهار میلیون تومان هزینه های ضروری بعدی به شمار می روند.

از طرفی به لوازمی مثل غذاساز، چرخ گوشت، سرخ کن، پلوپز و جارو شارژی می رسیم که برای هر کدام به طور میانگین باید 700 هزار، 400 هزار، 350 هزار، 250 هزار و 200 هزار تومان کنار گذاشته باشیم. سرویس چاقو و ظروف حبوبات هم بسته به برندی که انتخاب می کنید بین 200 تا 800 هزار تومان خرج روی دست شما می گذارند.

آب میوه گیری، بخارشوی و توستر هم خرج های با اهمیت پایین تر به سحاب می آیند که هر کدام به نوبه خود هزینه های تازه ای هستند. برای مثال آب میوه گیری های ایرانی پارس خزر بین 500 تا 700 هزار تومان قیمت دارند اما قیمت مدل های خراجی تا یک میلیون و 500 هزار تومان هم پیش می رود. برای توستر، آون توستر یا ساندویچ ساز هم باید به طور میانگین 200 هزار تومان دیگر کنار بگذارید.

برای تهیه بخارشوی هم باید گفت اگرچه برند کرشر، مدل SV7 را با چیزی حدود سه میلیون تومان در چنته دارد اما مدل های ارزان تری مثل SC100 دلونگی با 700 هزار تومان قیمت هم انتخاب های مناسبی به نظر می رسند. البته از آشپزخانه که بیرون بیاییم خرج های تازه ای به لیست مان اضافه می شود. جاروبرقی نیاز مهم هر خانه ای است که برای تهیه آن طبق آمارها باید بین 500 هزار تا دو میلیون تومانی هزینه کرد. همچنین هزینه هایی مثل اتو بخار، با میانگین قیمت خرید 700 هزار تومان، تلویزیون های LCD یا LED با قیمتی بین دو تا 15 میلیون تومان و ... هم مخارج دیگری هستند که باید برای هر خانه تازه ای صرف کنیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 252871 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟