کلیپ آموزشیِ کرم کارامل
رکنا: مناسب برای 4 تا 6 نفر
مواد لازم برای آماده سازی کارامل
½ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری (120 گرم) شکر
2 قاشق غذاخوری (30 میلیلیتر) آب.
مواد لازم برای آماده سازی کرم
3 عدد تخممرغ
2 پیمانه (500 میلیلیتر) شیر
¼ پیمانه (50 گرم) شکر
1 عدد لوبیا وانیل
½ قاشق چایخوری نشاسته ذرت (اختیاری)
طرز تهیه
1. دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. شکر و آب را در ماهیتابهای ریخته و روی حرارت میگذاریم تا مخلوط به رنگ قهوهای مایل به طلایی درآید. بلافاصله کارامل بدست آماده را در یک قالب کیک 7 اینچی (18 سانتی) ریخته و آن را طوری میچرخانیم تا تمام بدنه داخلیاش به کارامل آغشته شود.
3. شیر را در همان ماهیتابه ریخته و دانههای لوبیا وانیل را به آن اضافه میکنیم. مخلوط شیر را حرارت داده اما نگذارید بهجوش بیاید. بعد چند دقیقه کنار میگذاریم تا عصاره وانیل کاملا با شیر مخلوط شود.
4. تخممرغها و شکر را در کاسه جداگانهای ریخته و میزنیم. نشاسته ذرت را اضافه کرده و در آخر مخلوط شیر را روی مخلوط تخممرغها میریزیم.
5. مخلوط تخممرغ را با دقت در قالب کیک ریخته و سپس آن را در ظرف بزرگتری قرار میدهیم. ظرف بزرگتر را تا نیمه از آب جوش پر میکنیم. به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر میپزیم تا رنگ آن طلایی شود.
6. میگذاریم تا کاملا سرد شود. سپس روی آن را پوشانده و حداقل 1 تا چند ساعت در یخچال میگذاریم.
7. کرم کارامل را روی بشقابی برگردانده و سرو کنید.
8. نوش جان.
ارسال نظر