5 پاورقی مهم در آشپزی

1-محیط داخل فر اجاق گاز معمولاً پس از چند نوبت استفاده و پخت و پز سیاه و کثیف می شود، برای تمیز کردن آن مخلوطی خمیری شکل از نصف پیمانه جوش شیرین و چند قاشق آب بوجود بیاورید و آن را روی تمام سطح داخل فر بمالید و اجازه دهید حدود ۱۲ ساعت یا یک شب باقی بماند. سپس با یک پارچه ی مرطوب و در صورت نیاز یک کفگیر سفت، خمیر جوش شیرین سفت شده را از دیواره ها پاک کنید.tamiz-kardan-fer

2-اگر بنا به هر دلیلی تصمیم گرفتید مقداری شیر را برای مدت طولانی تری در فریزر نگهداری کنید ابتدا لازم است بدانید که این کار امکان پذیر است ! شیر را با شرایط خاص می توان برای حدود ۳ ماه بصورت فریز شده در فریزر نگهداری کرد، گرچه شاید در این مدت قدری از ارزش غذایی و طعم اولیه ی خود را از دست بدهد. برای فریز کردن شیر از ظرفی استفاده کنید که رطوبت و بخار فریزر را به خود راه ندهد و ۳-۴ سانتیمتر فضای خالی بالای شیر در ظرف باقی بگذارید تا فضای انجماد موجود باشد. هنگامی که قصد استفاده ی آن را داشتید نیز باید ظرف را از فریزر درآورده و در یخچال بگذارید. باز شدن آن، بسته به حجم ظرف دست کم یک روز یا بیشتر طول خواهد کشید.milk2-default 3-گاهی ممکن است غذایی که تهیه می کنید بیش از حد انتظارتان تند شده باشد، در این موارد افزودن آب لیمو یا آب گوجه می تواند قدری از تندی غذا بکاهد. نان و سایر مواد غذایی نشاسته ای نیز از تندی غذا می کاهند. هم چنین قرار دادن مخلفات خنکی مثل کاهو سالادی خنک و ماست سرد در کنار غذا در هنگام سرو می تواند به خنثی سازی تندی بیش از حد غذا کمک بکند !Lemon-Juice4-یک روش برای جدا کردن زرده ی تخم مرغ از سفیده، استفاده از بطری پلاستیکی است! در این روش ابتدا تخم مرغ(ها) را شکسته و داخل یک کاسه می ریزید، سپس بطری پلاستیکی را از بخش میانی به آرامی فشار دهید تا مقداری از هوای داخل آن خالی شود، دهانه ی بطری را نزدیک زرده ی تخم مرغ ببرید و سپس انگشتان خود را آزاد کنید تا فشار هوا زرده را با خود به داخل بطری بکشد. زرده را به ظرف دیگری انتقال دهید و برای زرده های دیگر همین کار را تکرار کنید.breaking-eggs 5-اینکه بدانید چه ماده غذایی ای را کجای یخچال قرار دهید می تواند از وادار شدن به دور ریختن زودهنگام آنها جلوگیری کند. در مورد شیر توصیه می شود که آن را در قوطی یا پاکت خودش در بالاترین طبقات یخچال که ثابت ترین دما را دارد و تا حد امکان با فاصله از در یخچال نگه داری کنید. شیر را در قفسه های داخلِ درِ یخچال نباید قرار داد چون این بخش بالاترین دما را دارد. هم چنین در خارج از یخچال، اگر شیر در دمای بالاتر از ۴ درجه قرار بگیرد به مرور شروع به خراب شدن می کند. شیر هرگز نباید بیش از ۴ ساعت در فضای خارج از یخچال بماند.negahdari-mavad

 

کدخبر: 230316 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟