طعم قهوه را با این تکنیک های ساده و مهم بهتر کنید وازخوردن قهوه لذت ببرید

• نخستین و البته بدیهی ترین مساله ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است. هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ تر از 90 درجه بود، قهوه شما طعم جوشیده و بدی می گیرد.

• همچنین، هنگام دم کردن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

• اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ‌تر از درجه یادشده بود،نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

• بو دادن دانه قهوه نیز در طعم آن تاثیر بسزایی دارد.

درست است که این دانه‌ها باید به اندازه بوداده شوند که رنگشان قهوه‌ای شود،اما اگر در این کار زیاده‌روی کنید، دانه‌ها سیاه شده و بوی سوختگی به خود می‌گیرند.

در نتیجه، قهوه‌ای که با آن تهیه می‌شود، تلخی ناخوشایندی خواهد داشت.

• کثیف بودن ظروفی که در آن‌ها قهوه را دم می‌کنید نیز در عطر و طعمش تاثیر می‌گذارند.

به طور مثال اگر فرنچ پرس مورد استفاده تان را تمیز نشسته و فقط آب گرفته باشید،بوی قهوه مانده در آن باقیمانده و موجب خراب شدن مزه نوشیدنی جدید می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 232210 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟