مضرات کره با چلو کباب

از نظر ارزش تغذیه ای کره و مارگارین بسیار متفاوت است. مارگارین که به اصطلاح به آن کره گیاهی گفته می شود، در واقع کره نیست و از ترکیب روغن های گیاهی که اسید چرب اشباع بالایی دارد به دست می آید.

وی ادامه داد: مارگارین حاوی افزودنی هایی مثل امولسیفایر، آنتی اکسیدان ها و طعم دهنده است. البته کره نیز اسیدهای چرب اشباع دارد اما چون طبیعی و حاوی برخی ریز مغذی هاست و همچنین فاقد مواد افزودنی است، ارزش تغذیه ای بیشتری از مارگارین دارد و در مجموع ترکیب اسیدهای چرب آن از برخی مارگارین ها بهتر است.

وی گفت: گوشت قرمز دارای چربی های نامطلوب مثل اسیدهای چرب اشباع و کلسترول است و همچنین دارای پروتئین است که وقتی در مجاورت آتش و دود قرار می گیرد، احتمال ایجاد ترکیبات مضر وجود دارد. حال اگر در کنار آن، مارگارین یا کره هم مصرف شود بدن با دریافت بالایی از مواد مضر و چربی های نامطلوب مواجه می شود؛ در نتیجه چربی خون افزایش می یابد و ممکن است سلامت فرد به خطر افتد و به این ترتیب غذایی که می تواند باعث سلامتی شود، به غذایی تبدیل می شود که برای قلب و عروق مضر است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

مهندس زهره پوراحمدی

کدخبر: 268555 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟