دره تخم مرغ های سیاه جایی برای توریست ها +تصاویر

اوواکودانی یا دره جوشان بزرگ در ژاپن را می توان به سختی یک نقطه ایده آل توریستی دانست. این دهانه آتشفشانی حدود سه هزار سال پیش به دنبال فوران بزرگ کوه هاکون شکل گرفت. دره جوشان هنوز با استخرهای جوشان آب غنی از گوگرد و منافذ بزرگی که از آن ها بخار و دودهای آتشفشانی مثل سولفیدهیدروژن و دی اکسیدگوگرد خارج می شود، فعال است. کل منطقه بوی شدید تخم مرغ فاسد می دهد اما این ها همان تخم مرغ هایی هستند که گردشگرانی که برای بازدید دره می آیند، به دنبال آن هستند.

تخم مرغ های سیاه درواقع تخم مرغ های معمولی هستند که در آب داغ طبیعی این استخرها جوشانده و آبپز شده اند. گوگرد موجود در آب تخم مرغ ها را سیاه می کند و بوی عجیب و غریبی به آن ها می دهد. مردم محلی می گویند مصرف یکی از این تخم مرغ ها می تواند عمر فرد را تا هفت سال طولانی تر کند. و با خوردن دو تخم مرغ 14 سال دیگر بر زندگیتان افزوده می شود.

تخم مرغ ها بالای تپه جوشانده می شوند که بازدیدکنندگان می توانند با چند کیلومتر پیاده روی یا با تله کابین به آنجا برسند. از این نقطه می توانید منظره تماشایی کوه فوجی را نیز ببینید. تخم مرغ ها همان جا در کنار چشمه هایی که جوشانده و فروخته می شوند خورده می شوند. میزهای کوچکی برای خوردن این تخم مرغ ها وجود دارد. تخم مرغ های سیاه در هاکون مشهور هستند و کسی که از این دره دیدن می کند حتما آن را امتحان می کند. هم چنین آن ها در بسیاری از مغازه های اطراف شهر در بسته های شش تایی به قیمت 500 ین فروخته می شوند.

1165361_673

1165354_775

1165355_995

1165356_914

1165359_563

1165360_566

1165353_163

ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 247254 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟