نان خامه‌ای +طرز تهیه

مواد لازم
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
کره 110 گرم
آب 1 لیوان
نمک 3/4 قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه پر چرب 3 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- کره را خرد کنید و همراه با یک پیمانه آب و نمک در شیرجوش یا قابلمه بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد. 
2- ظرف را از روی حرارت بردارید و همه‌ی آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مخلوط یک دستی حاصل شود.
3- قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و خمیر را مدام هم بزنید. خمیر را ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.
4- خمیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و اجازه دهید خنک شود. 
5- تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و هم بزنید تا پف کند. سپس تخم‌مرغ هم زده را کم کم به خمیر اضافه کنید و هربار با همزن برقی مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدست و کرم رنگ باشد.
6- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
7- روی یک سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به وسیله قیف و ماسوره با فاصله از هم بریزید.
8- یک زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی هر خمیر کمی از زرده تخم‌مرغ بمالید. 
9- سینی را در فر قرار دهید و بعد از 20 دقیقه حرارت را به 170 درجه سانتی‌گراد کاهش دهیدو اجازه دهید 150 دقیقه دیگر بپزد و در آخر دمای را به 150 برسانید و مجددا برای 15 دقیقه دیگر بپزید تا نان‌ها کاملاً خشک شوند.
10 سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید نان‌ها کاملاً خنک شوند.
11- خامه پر چرب را همراه با عصاره وانیل و شکر داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه را بپوشانید و آن را حداقل به مدت ۱۵ دقیقه درفریزر بگذارید.
12- سری همزن را در فریزر بگذارید تا سرد شود. سپس خامه را با همزن بزنید تا پف کند و فرم بگیرد.
13- خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید. سوراخی در زیر نان‌ها ایجاد کنید و ماسوره را کمی داخل آن فشار دهید و نان را با خامه پر کنید.
نان خامه‌ای‌های خوشمزه را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 302001 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟