سیب زمینی خندان

سیب زمینی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از افراد در هر سن است.

به گزارش رکنا ، سیب زمینی خندان به دلیل شکل بامزه اش به این نام است.

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد متوسط(حدود 500 تا 600 گرم)

سیب زمینی را آبپز کنید و داغ داغ پوره کنید.

سیب زمینی پوره شده را در پیمانه بریزید و فشرده کنید و 2 پیمانه سیب زمینی جدا کنید.

اگر سیب زمینی ها حدود 550 گرم وزن داشته باشند بعد از پوره شدن دقیقا معادل 2 پیمانه می شوند.

آرد سوخاری 1/4 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق عذاخوری

نمک و ادویه های دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه:

دقت کنید بعد از اینکه سیب زمینی را آبپز و کاملا له کردید بگذارید اول خنک بشود بعد پیمانه کنید و بقیه مراحل را انجام بدهید.

به دو پیمانه سیب زمینی پوره شده آرد سوخاری و نشاسته ذرت و ادویه ها را اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا خمیر یکدست بشود.

خمیر نهایی به هیچ عنوان چسبنده نیست و به دست نمی چسبد.

بعد خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت بدهید و بعد از استراحت بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی باز کنید و کاتر بزنید.

با یک نِی برای سیب زمینی ها چشم بگذارید و با قاشق لبخند درست کنید.

بعد در روغن کاملا داغ سرخ کنید.

سیب زمینی های سرخ شده در نهایت پوک و ترد و خیلی خوشمزه هستند.

با این میزان مواد حدود 44 عدد سیب زمینی خندان و خوشمزه خواهید داشت.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

@souzan_shariat

کدخبر: 668481 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟