طرز تهیه چند نوع دمنوش انار

به گزارش رکنا، برای تهیه دمنوش آب انار به شرح زیر عمل کنید.

    آب انار را بگیرید و گرم کنید. آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.    دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.  می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش انار را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.

دمنوش انار و دارچین

آب را به جوش آورید. یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.

 قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. ۲.۳ لیوان از دمنوش را با ۱.۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

دمنوش انار و گلپر

سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.

اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.

دمنوش دانه انار خشک شده

 در این نوع از دمنوش انار باید   ۱۰۰ گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.  قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش پوست انار تازه

یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیفزایید. قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.

دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.

دمنوش پودر پوست انار

 یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید. به آن مقداری آب جوش بیفزایید. اجازه دهید دمنوش تان کامل دم بکشد. بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید. برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.

کدخبر: 899515 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟