خرد کردن اصولی مرغ + فیلم
حجم ویدیو: 18.30M | مدت زمان ویدیو: 00:00:46

به گزارش رکنا، خرد کردن مرغ کامل به شیوه ۸ تکه کردن مرغ یکی از مهارت های خانه داری است که هر خانم خانه داری بهتر است بلد باشد. اگر تا به حال مرغ را به صورت تکه های ران مرغ یا سینه های مرغ آماده از فروشگاه ها تهیه می‌کردید و حالا به هر دلیلی می‌خواهید خودتان خرد کردن مرغ کامل را در خانه انجام دهید و ۸ تکه کردن مرغ را خودتان تجربه کنید با آموزش تصویری آلس پایس همراه شوید، تا با روش اصولی خرد کردن مرغ کامل آشنا شوید. قابل توجه اینکه این ویدیو به طور کامل توسط شرکت دانش بنیان طعم و عطر ماگنولیا ترجمه و زیر نویس شده است.

خرد کردن مرغ کامل، مهارتی ضروری برای همه!

خرید مرغ کامل و خرد کردن آن در منزل بسیار مقرون به صرفه‌تر از خرید مرغ خرد شده به صورت تکه های ران مرغ یا سینه های مرغ آماده از فروشگاه هاست. برای این کار بهتر است از یک چاقوی مخصوص برش گوشت استفاده کنید. علاوه بر این قبل از شروع ۸ تکه کردن مرغ ، آن را خوب با آب سرد بشویید یا اینکه آن را مدتی در یخچال قرار دهید تا گوشت آن راحت تر بریده شود.

گام به گام خرد کردن مرغ کامل به صورت ۸ تکه :

1. جدا کردن ران مرغ

در اولین مرحله از خرد کردن مرغ کامل ابتدا پوستی که ران و سینه مرغ را به هم متصل کرده است در هر دو طرف مرغ ببرید. ران مرغ را در دست بگیرید و از جایی که برش دادید مفصل ران را به سمت بالا فشار دهید در این حالت شما جایی که باید ادامه برش را انجام دهید مشاهده خواهید کرد.

توجه داشته باشید که موقع خرد کردن مرغ شما نباید استخوان ران مرغ را ببرید، پس عمل برش را در طول قسمت پشتی مرغ ادامه دهید. و برای اینکه مطمئن شوید گوشت کوچک با ارزشی که در سمت پشت لگن خاصره قرار دارد (در تصویر زیر با انگشت اشاره نشان داده شده است) را نیز برش داده اید، پای مرغ را بالا نگه دارید.

با بالا نگه داشتن ران مرغ می‌توانید از وزن مرغ تشخیص دهید که کجا را باید برش دهید.

حالا هم گوشت ران را داریم و هم گوشت لگن لذا باید آن را به دو قسمت تقسیم کنیم اما پیش از انجام این عمل، باید ران دیگر مرغ را هم، به روش بالا جدا کنیم. تا اینجا یک مرحله از خرد کردن مرغ کامل را به پایان رسانده اید.

2- جدا کردن بال مرغ

مرغ را به گونه ای قرار دهید که سینه آن رو به شما قرار گیرد. حالا وقت جدا کردن بال‌ها است برای این‌کار انگشت شصت خود را همانند تصویر زیر، روی کتف مرغ آنجاییکه به سینه چسبیده قرار دهید تا بتوانید محل دقیق مفصل را پیدا کنید.

بعد از یافتن محل مفصل با چاقو یک برش اریب ایجاد کنید.

بعد از برش، بال باید به راحتی جدا شود البته این راحت جدا شدن به این موضوع بستگی دارد که شما تاندون ها را بریده باشید نه استخوان را !

همین فرآیند را برای بال دیگر تکرار کنید تا گامی دیگر از خرد کردن مرغ را کامل کرده باشید.

3- جدا کردن ستون فقرات مرغ

حالا شما مانده اید و فقط ۲ عدد سینه و استخوان ستون فقرات مرغ. اما نگران نباشید این قسمت از خرد کردن مرغ کامل هم مثل مراحل قبل خیلی ساده ست.

برای جدا کردن ستون فقرات مرغ بهتر است از قیچی آشپزخانه استفاده کنید. مطابق محل نشان داده شده در تصویر زیر ، کاملا مشخص است که این برش را باید از چه محلی انجام دهید : از روی خط بزرگ چربی که در تصویر زیر به آن اشاره شده است.

در راستای خط چربی با قیچی آشپزخانه برش را انجام دهید. برش را به سمت بالا و به سمت گردن انجام دهید. همین کار را برای خط چربی در سمت دیگر مرغ تکرار کنید.

حالا قسمت پشت را جدا کنید، می‌توانید این قسمت را برای درست کردن آب مرغ استفاده کنید چرا که طعم آن واقعا عالی است.

4- جدا کردن و خرد کردن سینه های مرغ

هر مرغ کامل دو عدد سینه دارد که باید آن ها را از وسط، از یکدیگر جدا کنیم کنیم اما نه با برش از بالا به پایین ! چون همانطور که در عکس زیر مشاهده می‌کنید یک استخوان محکم در وسط دو تا سینه قرار دارد که ابتدا باید آن را خارج کنیم. شاید این مرحله از سایر مراحل خرد کردن مرغ کمی دشوارتر باشد.

در این مرحله از خرد کردن مرغ برای اینکه به استخوان کوچک وسط سینه ها برسید، ابتدا مطابق تصویر بالا با چاقو یک برش بالای غضروف سینه ایجاد کنید تا استخوانی که باید بیرون کشیده شود، مشخص شود. انگشت شصت را از پایین به زیر استخوان فشار دهید، سپس آن را گرفته و با حرکت به سمت پایین آن را بیرون بکشید.

سپس سینه مرغ را برگردانید. پوست آن را کشیده و صاف کرده و با برش عمیق از بالا به پایین آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

5- تقسیم ران های مرغ

در این مرحله از خرد کردن مرغ کامل بایستی پاهای مرغ را که در مرحله اول جدا کرده بودیم، به دو قسمت ران مرغ و لگن مرغ تقسیم کنید. برای اینکار باید در راستای خط بزرگ چربی که در تصویر زیر مشخص است برش را انجام دهید.

6- خرد کردن بال های مرغ

در آخرین گام از فرایند خرد کردن مرغ به روش ۸ تکه کردن مرغ، بال هایی را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم را به دو بخش شامل : بخش صاف بال و بخش انتهایی بال تقسیم کنیم. علی رغم آنچه در ویدیو نمایش داده شده است پیشنهاد می کنیم حتما سر بال ها را نیز از بال جدا کنید، و دور بریزید.

به همین راحتی شما توانستید یک مرغ کامل را به ۸ تکه تقسیم کنید.

کدخبر: 902059 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟