مرغ شکم پر با پنیر و اسفناج

به گزارش رکنا، اگر از غذاهای تکراری با مرغ خسته شدید پس حتما این دستور خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم :

سینه مرغ  4 عدد

روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پودر سیر و پیاز  به میزان دلخواه

پنیر خامه ای نرم شده  100 گرم

پنیر پارمزان رنده شده  1/4 پیمانه

سس مایونز  2 قاشق غذاخوری

اسفناج خرد شده  یک و نیم پیمانه

سیر ریز خرد شده  یک قاشق چایخوری

دستور تهیه :

● ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. مرغ ها را به روغن زیتون آغشته می کنیم. در یک ظرف دیگر نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کرده و سینه های مرغ را در ادویه ها می غلتانیم.

● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج ، سیر و کمی نمک را خوب مخلوط می کنیم. حالا کنار سینه ها را برش می زنیم و داخل سینه ها رابا مواد پنیری اسفناجی پر می کنیم. سینه ها را در ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت در فر گرم شده می پزیم. نوش جان تان

کدخبر: 921864 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟