نکات لازم برای پختن یک شله زرد درجه یک نذری + فیلم

به گزارش رکنا، سعی کردیم در این فیلم تمام نکات لازم را برای پخت یک شله زرد درجه یک و مجلسی و نذری به ویژه در این ایام سوگواری برای شما عزیزان بگوییم.

مواد لازم شله زرد

برنج نیم دانه معطر  2 لیوان

شکر  4 لیوان

آب 16 لیوان

کره 50 گرم

زعفران دم کرده غلیظ نصف لیوان

خلال بادام نصف لیوان

گلاب نصف لیوان

عصاره هل یا عرق هل به مقدار دلخواه

نمک یک قاشق چای خوری

دارچین و خلال پسته برای تزئین

نکات مهم در تهیه شله زرد

این مقدار مواد به طور متوسط برای 10 نفر مناسب است.

اصولا برای یک شله زرد مجلسی باید مقدار شکر 2 برابر برنج باشد و همچنین به ازای هر یک لیوان برنج 8 لیوان آب لازم است.

تا وقتی برنج کاملا شکفته و شفته نشده شکر را اضافه نکنید.

حتما زعفران قبل از شکر به برنج اضافه شود.

حتما آخر پخت حدود 20 دقیقه با شعله کم دم بگذارید؛ اینطوری دیگر شله زردتان آب نمی اندازد.

آن مقدار کم نمک برای تقویت مزه ها لازم است.

کدخبر: 928842 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟