پنج نفر برای ریاست مجلس دوازدهم داوطلب شدند

به گزارش رکنا از خانه ملت ، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس امروز ( شنبه ) در نشست شورای وحدت برای تحول در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر حدود پنج نفر به شکل پراکنده برای ریاست مجلس دوازدهم داوطلب شدند.

وی افزود: نمیدانم چه اسامی مطرح شده است، اما برخی از جریان‌ها ‌و تشکل‌ها به بنده هم پیشنهاد دادند، اما تصمیم قطعی معلوم نیست.

منتخب مردم قم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه طبیعتا بعد از شکل‌گیری هیأت رئیسه موقت، انتخابات هیأت رئیسه صورت می‌گیرد و قابل پیش‌بینی نیست که رئیس مجلس چه کسی خواهد شد، اظهار کرد: البته ممکن است برخی‌ها تعامل کنند و کنار بکشند و نهایتا ممکن است حداقل به ۲ نفر داوطلب ختم شود که یکی رئیس فعلی مجلس باشد و دیگری کاندیدای رقیبی که مقابل وی ممکن است برای رقابت اعلام آمادگی کند.

برخورد جمهوری اسلامی با رژیم صهیونیستی سخت و متنوع است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درپاسخ به سوالی درباره انتقام ایران از رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: برخورد جمهوری اسلامی با رژیم صهیونیستی سخت و متنوع است.

نایب رئیس مجلس ادامه داد: مجلس یازدهم کارهای خیلی خوبی داشته و قوانین بسیار خوبی تصویب کرده است حدود ۲۵ قانون اصلی و در مجموع ۱۲۶ قانون وضع کرده است از این ۱۲۶ قانون برخی الحاقی، برخی اصلاحی و اصلاحات آئین‌نامه، برخی‌ هم قوانین بودجه و برنامه و بخشی هم استفساریه است.

ذوالنوری ادامه داد: اما ۲۵ قانون اصلی مانند قانون راهبردی، مالیات بر درآمد، مالیات بر خانه‌های خالی، اصلاح کسب و کار از درگاه صدور مجوزها کارهای خوبی بوده که این مجلس انجام داده است. اما من معتقدم که مجلس می‌توانست بهتر از این عمل کند و عملکرد بهتر آن هم بستگی به هیات رئیسه مجلس دارد.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: اعتقاد من بر این است که اگر هیات رئیسه مجلس رسالت و نقش اصلی خود را ایفا می‌کرد این مجلس می‌توانست ریل‌گذاری‌های بهتری داشته باشد و تحولی در وضعیت اقتصادی کشور اتفاق بیفتد.

ذوالنوری بیان کرد: همچنین می‌توانست با تعامل بهتر با دولت، ریل‌گذاری مسیر دولت، قوانینی وضع کند که دولت را در چارچوب حرکت اصلی قرار دهد و دولت را در رسیدن به آن اهداف کمک کند این اتفاق می‌توانست رخ بدهد اما متاسفانه اتفاق نیفتاده است.

وی عنوان کرد: امیدواریم با تحولاتی که در مجلس اتفاق می‌افتد، مجلس آینده موثرتر واقع شود زیرا نمایندگان مجلس مانند مهره‌های تسبیح هستند اگر ما یک تُن هم مهره تسبیح داشته باشیم اما نخ تسبیح نداشته باشیم کارآمدی لازم اتفاق نمی‌افتد و کارآمدی مجلس به یک هیات رئیسه قوی و توانمند خواهد بود.

 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: امروز در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین هدف‌هایی که غربی‌ها درصدد تحقق آنها بودند، محقق نشده است. اجرای معامله قرن که ارزش آن ۴۰۰ میلیارد دلار بود با هدف عادی‌سازی رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی منطقه اتفاق افتاد. اگر طوفان الاقصی نبود برای همیشه آرمان‌های فلسطین از میان می‌رفت.

وی یادآور شد: اگر تا قبل از این حادثه در نظرسنجی‌های کشورهای غربی ۸۰ درصد  مردم نظر مثبت به رژیم صهیونیستی داشتند اما امروز یقینا این معادلات کاملا برعکس شده است و هیچ یک از کشورهای اروپایی و غربی جرأت حمایت مستقیم از رژیم صهیونیستی را ندارند. این انزجار و تنفری که نسبت به رژیم صهیونیستی ایجاد شده است دست و پای دولت‌های غربی را بسته و رژیم صهیونیستی را در یک انزوای تاریخی قرار داده است. این رژیم هر چه این روند را ادامه دهد شکست برایش سنگین‌تر خواهد شد.

ایران حق انتقام را برای خود محفوظ می‌داند ولی نوع آن را خودش انتخاب خواهد کرد

نایب رئیس مجلس درباره نحوه پاسخ به حمله تروریستی اخیر نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، گفت: گاهی گفته می‌شود چرا جمهوری اسلامی واکنش نشان نمی‌دهد، در پاسخ باید گفت رژیم صهیونیستی برای خروج از انزوا تنها یک راه نجات دارد و آن درگیری مستقیم با جمهوری اسلامی است تا بتواند اجماع جهانی را مجددا در حمایت از خود در دنیا فراهم کند.

ذوالنوری یادآور شد: جمهوری اسلامی ضمن تاکیدی که بر حمایت معنوی از غزه دارد، حق انتقام را برای خود محفوظ می‌داند ولی نوع عمل را متناسب با منافع خودش انتخاب خواهد کرد. ما شروع کننده هیچ جنگی نخواهیم بود ولی اگر رژیم صهیونیستی قصد شروع جنگی را داشته باشد همان روز موعود که امام راحل گفتند رژیم صهیونیستی باید از صحنه روزگار محو شود، ان‌شاءالله فرا خواهد رسید.

کدخبر: 987935 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟