کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان قم برگزار شد

به گزارش رکنا از قم، حاجی زاده معاون استاندار در این جلسه با اشاره به در پیش بودن ماه محرم و اربعین حسینی گفت: طی سال های گذشته شاهد حضور زائران از کشور های مختلف بودیم که امسال نیز در مصلی قدس و مسجد مقدس جمکران پذیرایی از این عزیزان را خواهیم داشت.

 وی گفت: موضوع سلامت و بهداشت این عزیزان مورد تاکید است  و توجه به دستوالعمل های دانشگاه علوم پزشکی به ویژه رعایت بهداشت عمومی، فردی و استفاده از ماسک، بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی و... باید مد نظر باشد.

وی با اشاره به اهمیت اقناع افکار عمومی گفت: باید در این حوزه از ظرفیت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم استفاده شود.

 شایان ذکر است در این جلسه دستورالعمل های گذشته بررسی و با توجه به فصل گرما و بیماری های منتقله از طریق آب و غذا و ضرورت رعایت اصول بهداشتی توسط برخی افراد، مباحث مربوط به التور(وبا) و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF) مطرح شد.

 همچنین یکی از موضوعات مطرح شده توجه به سلامت جوانان و نوجوانان در خصوص مداخله مناسب و  هرچه سریعتر با قلیان سرا و سیگار فروشی های غیر مجاز بود.

همچنین موضوع کنترل جونده کش ها بررسی که مقرر شد علاوه بر آموزش، اقدامات مقابله ای همچنان انجام شود.

نظری/ قم

 

 

کدخبر: 801286 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟