طرز تهیه یتیمچه، غذای اصیل ایرانی

مواد لازم
بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 4عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
روغن 1/2 لیوان
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
1- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
2- پیاز و سیر را خرد کنید و همراه با روغن تفت دهید.
3- بادمجان و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شوند.
4- گوجه فرنگی‌ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه در بیاورید و آن را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
5- گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه؛ و با هم مخلوط کنید. کمی آب و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدید تا غذا بجوشد و آماده شود. سپس با نان سرو کنید.
نوش جان!برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 289899 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟