طرز پخت کبه عربی و 2 نکته برای وا نرفتنش + فیلم

به گزارش رکنا، این کبه که یک غذای عربی است یک غذای راحت و خوشمزه است که هم تنوعی است در وعده های غذایی تان و هم لازم نیست برای پلوی مانده از شب قبل تان باز خورشت درست کنید؛ درواقع کارتان را راحت می کند.

برای درست کردنش احتیاج داریم به :

برنج یک پیمانه

سیب زمینی 2 عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ، مرغ یا سوسیس و کالباس ( مواد میانی اختیاری)

ادویه ( نمک ، فلفل، پودر سیر و پیاز ، پودر انبه ، ادویه لازانیا ، پول بیبر )

زرشک ( اختیاری)

پیاز یک عدد

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

من کبه ها را برای تردتر شدن داخل آرد سوخاری زدم که هم خوشرنگ تر می شود و هم تردتر.

اگر روغن تان داغ داغ نباشد و کبه حداقل نیم ساعت در فریزر نرود کبه ها وا می رود.

با حرارت بالا در روغن غوطه ور بهتر است که سرخ کنید.

کدخبر: 959600 ویرایش خبر
لینک کپی شد
مریم پاکدل
آیا این خبر مفید بود؟