نکته مهم در پخت حلوای زعفرانی + فیلم
حجم ویدیو: 10.64M | مدت زمان ویدیو: 00:00:38

به گزارش رکنا، مراسم مذهبی و عزاداری امامان و پیامبر اکرم (ص) در فرهنگ مسلمانان و شیعیان جایگاه خاص خود را دارد. در این فیلم مشاهده می کنید که به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم این حلوا پخته شده است در حالی که ما به تازگی ماه صفر را هم پشت سر گذاشته ایم اما ماه محرم هر سال تکرار می شود و چند روز دیگر شهادت حضرت امام حسن عسگری (ع) است و بسیاری از مسلمانان به پختن حلوا نذری می پردازند. نکته مهم برای اینکه حلوای زعفرانی شما خوب از آب در بیاید را در ادامه بخوانید.

نکته مهم در پخت حلوای زعفرانی

زمانی که آرد را تفت می دهید حتما بعدا آن را الک کنید زیرا زبری آرد را از بین می برید.

حلوا ی زعفرانی از حلواهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای زعفرانی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم حلوای زعفرانی

آرد سنگک    یک پیمانه

شکر    یک پیمانه

آب    یک پیمانه

پودر هل    1/2 قاشق چایخوری

گلاب    1/2 پیمانه

زعفران دم کرده    به مقدار کافی

کره    100 گرم

روغن مایع    1/2 پیمانه

طرز تهیه حلوای زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه ابتدای کار شهد حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب، پودر هل و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.

مرحله دوم

حالا شهد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید شهد جوش نیاید و فقط گرم شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه آرد را از روی حرارت بر می داریم و درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم و مجددا آرد را درون تابه بر می گردانیم.

مرحله چهارم

حالا تابه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم تا ذوب شود. در ادامه روغن مایع را به حلوا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا به رنگ دلخواه مان برسد، سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

در این مرحله شهد را طی ۳ مرحله به حلوا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا شهد جذب حلوا بشود، سپس حلوا را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا حلوا درون تابه جمع شود و شهد کاملا جذب شود.

مرحله ششم

در نهایت حلوا را درون تابه به روش گهواره جمع می کنیم، سپس درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ستاره می ریزیم . در ادامه حلوا را درون ظرف مورد نظرمان با قیف پایپ کرده و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان.

کدخبر: 930192 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟