معتادان متجاهر چالش بزرگی برای بهزیستی هستند

به گزارش رکنا به نقل از ایسنا، مهری سادات موسوی در شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد با بیان اینکه سازمان بهزیستی در همه بخش‌های مربوط به حوزه اعتیاد اعم از پیشگیری، کاهش آسیب، درمان و بازتوانی و صیانت از بهبودیافتگان فعالیت دارد، گفت: سازمان در حوزه پیشگیری اجتماع‌محور فعالیت‌های مختلفی دارد. سال گذشته ۵۵۰۰ تیم در این حوزه در سطح کشور فعالیت داشتند که البته تیم‌های دیگری در سایر بخش‌های سازمان که به صورت غیرمستقیم به حوزه اعتیاد مرتبط هستند و فعالیت دارند؛ ۷۸۷ پایگاه سلامت اجتماعی و ۱۴۰ پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حوزه پیشگیری از اعتیاد با دفتر مربوطه همکاری دارند.

وی تاکید کرد: رویکرد ما در سازمان این است که بحث اجتماع محور را در حوزه پیشگیری گسترش دهیم و این بخش فربه‌تر از گذشته شود.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیتهای مربوط به درمان گفت: در بخش درمان ۱۱۲۳ مرکز اقامتی برای معتادان داریم. همچنین ۲۲ مرکز اجتماع درمان‌مدار، ۲۳ مرکز جامع درمان اعتیاد و تیم‌های متعددی در حوزه درمان سرپایی با سازمان همکاری می‌کنند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه یکی از چالش‌های بزرگ سازمان بهزیستی بحث معتادان متجاهر است که در این بازه زمانی شاید به دلیل نبود متولی، به سازمان بهزیستی کشور سپرده شد، گفت: رویکرد سازمان این است که در حوزه درمان غیردارویی فعالیت بیشتری داشته باشد و این حوزه به تدریج از سازمان جدا شود.

وی با اشاره به اینکه بحث معتادان متجاهر نیازمند ساز و کار خاصی است که در بستر سازمان دشوار است و تمامی فعالیت‌های ما را تحت الشعاع قرار داده است، افزود: با کاهش تدریجی این مراکز تمرکز سازمان بیشتر بر روی بحث پیشگیری و صیانت و بازتوانی بهبود یافته‌ها خواهد بود.

وی گفت: ۳۰ مرکز توانمندسازی و بازتوانی معتادان داریم که این مراکز گسترش می‌یابد.

کدخبر: 930370 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟