زن سرآشپز ایرانی در بین برترین سرآشپزهای دنیا  + عکس ها

آشپزی یک شغل کاملا حرفه ای است. درنیا آشپزهای معروفی مشغول به کارهستند که شهرت جهانی دارند. در ایران نیز آشپزهای معروفی حضور دارند. اما این بار قرار است به سراغ یک آشپز معروف ایرانی برویم. آشپز نسیم علیخانی که در آمریکا فرد شناخته ای شده است و به تازگی در یک مسابقه بزرگ نیز شرکت کرده است.

به گزارش رکنا، مت گالا در حقیقت بزرگترین رویداد بخش مد و فشن در دنیاست که از سال 1948 مرتب درموزه هنر متروپولیتن نیویورک برگزار می شود. پارسال البته به علت شیوع کرونا این مراسم لغو شد و امسال برگزاری آن از سرگرفته می‌شود. در این مراسم چهره‌های مشهوری از بازیگران و خواننده ها و سلبریتی های بین المللی دور هم جمع می شوند و در حاشیه آن هنرمندان و طراحان دنیای مد هم به جمع آوری کمک های مالی برای انستیتوهای طراحی لباس اقدام می‌کنند.

سرآشپز

در واقع اکثر لباس های جنجالی و عجیبی که هر سال می بینید در شبکه های اجتماعی مورد توجه قرار می‌گیرد، در همین مراسم و به وسیله سلبریتی های مشهور رونمایی می شود. رفتارهای نمایشی و متظاهرانه هم طبعا بخش جدایی ناپذیر این مراسم است که اغلب بین کاربران بازخورد منفی هم پیدا می کند.

درخشش نسیم علیخانی با رستوران سفره در بروکلین نیویورک

یک سرآشپز مشهور به نام مارکوس ساموئلسون مامور تشکیل تیمی10 نفره شده برای تهیه یک منوی مفصل با غذاهای گیاهی. یکی از سرآشپزهایی که او انتخاب کرده هم یک زن ایرانی است به نام نسیم علیخانی. او از 3 سال پیش رستورانی به نام« سفره » در منطقه بروکلین نیویورک راه اندازی کرده که مورد توجه غیرایرانی‌های نیویورک هم قرار گرفته و در همین فاصله کوتاه از تاسیس به رتبه بالایی بین رستوران‌های محبوب نیویورک دست پیدا کرده است.

سرآشپز

نسیم علیخانی در حال حاضر 61 ساله است. او در ایران در رشته حقوق تحصیل کرده و حالا چهار دهه از مهاجرت او به آمریکا می گذرد. از نسیم علیخانی مصاحبه های متعددی در رسانه های آمریکایی منتشر شده که تعریف می کند سال ها درگیر شغل هایی مثل پرستاری از کودکان و پیشخدمتی بوده تا اینکه مغازه کپی راه اندازی می کند و به مدت 8 سال سرگرم اداره آن می شود.

نسیم علیخانی شرح می دهد که در تمام این سالها فقط برای اطرافیان و اعضای خانواده خودش آشپزی می کرده و همه به او می گفتند تو چرا رستوران تاسیس نمی کنی؟ در این زمان او به این فکر می افتد چرا غذای ایرانی باکیفیت در نیویورک پیدا نمی‌شود؟

فکر راه اندازی رستوران اما در این مرحله به جایی نمی رسد چون خانواده آنها صاحب دو فرزند دوقلو می شود و نسیم چند سال فقط خانه داری می کند. بعدتر اما ایده راه اندازی رستوران را او همراه با همسرش پی می گیرد و بعد از شش سال تلاش در سال 2018 موفق می‌شوند رستوران سفره را را ه‌اندازی کنند.

طبخ آش و کوفته و قلیه ماهی برای آمریکایی ها!

سرآشپز

رستورانی که به گفته خود نسیم علیخانی حتی در دوران پاندمی کرونا هم توانسته پرسنلش را حفظ کند. رستوران نسیم علیخانی غذاهایی مثل قلیه ماهی، میرزا قاسمی، باقالی پلو با ماهیچه در کنار سالاد شیرازی و شامی و آش و کوفته گنجانده شده که قیمت پذیرایی از هر نفر در آن بین 31 تا 50 دلار – 800 تا 1 میلیون و 300 هزار تومان – گزارش شده است.

منبع: کاما پرس

این مطلب از صفحه وبگردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

 

کدخبر: 717918 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟